40 Χρόνια Συνέπεια Στην Κομψότητα Και Ποιότητα

Ίδρυση Rococo

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1977 και δραστηριοποιείται στον χώρο της παραγωγής γυναικείων και ανδρικών ενδυμάτων, αξεσουάρ και συναφών ειδών, δημιουργώντας τις προσωπικές της συλλογές με τον διακριτικό τίτλο “Rococo”. Είναι μία αμιγώς ελληνική εταιρεία που συνεχώς δημιουργεί και εξελίσσεται με το ίδιο πάθος, όπως τη μέρα που ξεκίνησε, και με πρωτεύοντα στόχο την ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση των πελατών της.

Έδρα της εταιρείας

Η έδρα της εταιρείας βρίσκεται στην περιοχή Γαλατσίου Αττικής, Παραδεισίων 25-27 Τ.Κ. 11147 και εκπροσωπείται νόμιμα, με ΑΦΜ 094359842 ΔΟΥ: ΦΑΕ Αθηνών και αρ. Γ.ΕΜ.Η: 83495002000, ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας eshop@rococo.gr, τηλεφωνικό κέντρο 2102224480, σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 2500 τ.μ. Σε αυτές στεγάζονται η Διοίκηση της εταιρείας, το Δημιουργικό τμήμα, μέρος της παραγωγής εξοπλισμένο με τα πιο σύγχρονα τεχνολογικά αυτοματοποιημένα μηχανήματα που αφορούν όλες τις απαραίτητες διαδικασίες ολοκλήρωσης του ρούχου, τα logistics και το Show room της εταιρείας.

Στόχος

Καθ’ όλη τη διάρκεια της λειτουργίας της, επικεντρώνεται στο να εξασφαλίζει την καλύτερη δυνατή ποιότητα στην καλύτερη δυνατή τιμή, διατηρώντας πάντα το αναγνωρίσιμο και χαρακτηριστικό ύφος με τις σχεδιαστικές ιδιαιτερότητες, πάνω στο οποίο έχει βασιστεί και έχει χτιστεί η ταυτότητα της εταιρείας. Η ευελιξία, η προσαρμοστικότητα, η συνεχής ενημέρωση, η τεχνολογική εξέλιξη και, ακόμα, η φαντασία, η δημιουργικότητα, η διατήρηση της ταυτότητας -προσαρμοσμένη πάντα στις νέες τάσεις και επιταγές της αγοράς- αποτελούν πρωταρχικά και ουσιώδη ζητήματα για την εταιρεία, αλλά και πρόκληση για την ομάδα των ανθρώπων της Rococo.

Η εταιρεία σήμερα

Σήμερα η εταιρεία έχει ένα δίκτυο 14 καταστημάτων έχοντας καταφέρει να δημιουργήσει στην εγχώρια αγορά ένα άμεσα αναγνωρίσιμο concept store με χαρακτηριστικό ύφος βιτρινών και merchandise των προϊόντων της.

Την τελευταία πενταετία, εν μέσω της οικονομικής κρίσης, η εταιρεία προχώρησε στο άνοιγμα τεσσάρων νέων καταστημάτων στην περιοχή της Αθήνας, αναδιαρθρώνοντας το υπάρχον δίκτυο εστιών λιανικής πώλησης προσαρμοζόμενη σε νέα δεδομένα αγορών.

Ελληνική παραγωγή ρούχων

Η Rococo στηρίζει την ελληνική παραγωγή, τόσο για γυναικεία ρούχα όσο και για ανδρικά, επιμένοντας να δραστηριοποιείται στην εγχώρια αγορά για την παραγωγή των προϊόντων της έχοντας αναπτύξει συνεργασίες με περισσότερες από 100 εταιρείες του κλάδου.

Συνέπεια και σεβασμός στο αγοραστικό κοινό

Παραμένει συνεπής διατηρώντας υψηλά στάνταρ ποιότητας προϊόντων σε επίπεδο πρώτων υλών και κατασκευής αλλά και σχεδιαστικής διαφορετικότητας, χωρίς να παρεκκλίνει ποτέ από την πάγια στόχευση της καλύτερης δυνατής ποιότητας στην καλύτερη δυνατή τιμή.

Η μεγαλύτερη πρόκληση για την εταιρεία, αλλά και ο σημαντικότερός της στόχος είναι η συνέχιση και διατήρηση υψηλού επιπέδου παροχής (Β2Β) υπηρεσιών, με απόλυτο σεβασμό στο πελατειακό κοινό της.

  • Εγγραφή

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Ήδη έχετε λογαριασμό;
Συνδεθείτε ή επαναφέρετε τον κωδικό σας