Πολιτική επιστροφών

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, χωρίς να υποχρεούστε να μας ανακοινώσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων, με προθεσμία 15 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβετε τα προϊόντα. Επιστροφές γίνονται δεκτές εφόσον το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί, βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία και συνοδεύεται από το καρτελάκι της κατασκευάστριας εταιρείας, όπως επίσης με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο.

Το δέμα θα πρέπει να συσκευαστεί για να μην δημιουργηθούν φθορές, κατά την μεταφορά, στο προϊόν ή την συσκευασία. Δεν γίνονται δεκτές επιστροφές για εσώρουχα και μαγιό (σλιπ) για λόγους υγιεινής. Σε περιπτώσεις «ειδικών τυπωμάτων σε κάποιο είδος» δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί αλλαγή ή επιστροφή.

Σε περίπτωση αλλαγής ή επιστροφής θα πρέπει να αποστέλλεται e-mail στην δ/νση eshop@rococo.gr στο οποίο θα αναφέρεται οπωσδήποτε ο κωδικός παραγγελίας, είτε να προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία με το 2102224480 Δευτέρα – Παρασκευή 08:00 – 16:00.

Για την αποφυγή δικής σας ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας, την κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, λάθος είδος κλπ).

Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων, έχετε δικαίωμα επιστροφής χρημάτων εντός 15 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής τους από εσάς. Η επιστροφή χρημάτων θα ολοκληρωθεί εντός 30 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής και ελέγχου του προϊόντος στην εταιρεία μας. *Οι επιστροφές χρημάτων αφορούν μόνο τις αγορές που έχουν πραγματοποιηθεί μέσα από το eshop και όχι τις αγορές που έχουν γίνει στα φυσικά μας καταστήματα.

Εάν η αγορά έχει γίνει με αντικαταβολή ή με κάρτα τα χρήματα θα επιστρέφονται μέσω τραπέζης. (όλα τα απαραίτητα στοιχεία καλείστε να τα συμπληρώσετε στο ειδικό Έντυπο Οδηγιών Επιστροφής που εσωκλείεται στην συσκευασία), ενώ η επιστροφή θα αφορά την αξία του εμπορεύματος και όχι πιθανά έξοδα μεταφοράς, αντικαταβολής ή τραπεζικών εξόδων.

Κάθε επιστροφή πρέπει να είναι πολύ καλά συσκευασμένη, προς αποφυγή φθοράς κατά την μεταφορά του, χρησιμοποιώντας την υπηρεσία της Γενική Ταχυδρομικής courier με επιβάρυνση 3€ για Ελλάδα και Κύπρο. Το ποσό αυτό θα κρατηθεί από την αλλαγή ή την επιστροφή χρημάτων σας και συνεπώς δεν θα χρειαστεί να πληρωθεί στην μεταφορική εταιρεία.

Στην περίπτωση που επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε άλλη μεταφορική της επιλογής σας, θα επιβαρυνθείτε εξ ‘ολοκλήρου το κόστος των μεταφορικών το οποίο και θα καταβάλετε στην μεταφορική εταιρεία που θα επιλέξετε την στιγμή της αποστολής του δέματος. Το δέμα σας μέσα θα πρέπει να περιέχει α. το προϊόν το οποίο επιστρέφετε β. το ειδικό έντυπο επιστροφής που υπήρχε στο αρχικό πακέτο που λάβατε, συμπληρωμένο με τις απαιτούμενες πληροφορίες και επιλέγοντας το κουτάκι που γράφει ‘’πίστωση/αλλαγή’’ γ. την απόδειξη σας

Μ. ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ Α.Β.Ε.Ε.
Παραδεισίων 25-27
ΤΚ 11147 Γαλάτσι
210 2224480

Αξιώσεις – Διαμαρτυρίες Για οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει κατά την διάρκεια της συναλλαγής σας με τη Rococo, για την άμεση διευθέτηση του, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε είτε μέσω e-mail στο eshop@rococo.gr είτε τηλεφωνικά στο 210 2224480.

Εάν η αγορά που κάνατε αφορά προϊόν κατηγορίας Outlet οι επιστροφές γίνονται μόνο από το e-Shop. 

ΠΡΟΣΟΧΗ: Εξαιρούνται  νομίμως (άρθρ. 4 ν. 2251/1994)  του δικαιώματος υπαναχωρήσεως  και επιστροφής χρημάτων τα προϊόντα που αγοράζονται μέσω  του e-shop  και φέρουν την εμφανή ένδειξη  “outlet”.

Στη ως άνω περίπτωση , πάντως,  παρέχεται στον αγοραστή η ευχέρεια αλλαγής του προϊόντος και αντικαταστάσεώς του  με προϊόν της αυτής κατηγορίας (“outlet”) ,  εφ’ όσον υφίσταται  διαθεσιμότης  και τούτο είναι εφικτό.

  • Register

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Ή Reset password