Πολιτική επιστροφών

Αν επιθυμείτε να επιστρέψετε ή να αλλάξετε κάποιο από τα προϊόντα της παραγγελίας σας, αυτό είναι εφικτό εντός 15 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας. Για να ολοκληρωθεί επιτυχώς η επιστροφή θα πρέπει το προϊόν να βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση όπως κρίνεται αυτή από τον ποιοτικό μας έλεγχο (καρτελάκια, άθικτο κλπ).

Για πρώτη αλλαγή που αφορά παραγγελία αξίας άνω των 40,00€ το κόστος μεταφοράς του δέματος επιβαρύνει την εταιρεία, στην αντίθετη περίπτωση το κόστος αλλαγής επιβαρύνει τον πελάτη με το ποσό των 6,00€ (επιστροφή και επαναποστολή). Μαζί με το/τα προϊόντα πρέπει να συμπεριλάβετε το έντυπο επιστροφής που θα συνοδεύει τη παραγγελία σας συμπληρωμένο και να δηλώσετε τι επιθυμείτε να γίνει.

Σε κάθε άλλη περίπτωση επιλογής διαφορετικής ταχυμεταφορικής εταιρείας ο πελάτης επιβαρύνεται ολόκληρο το κόστος που θα του ζητηθεί για τη μεταφορά.

Η ΑΛΛΑΓΗ προϊόντος πρέπει να γίνεται κατόπιν συνεννοήσεως με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών  στο +30 210 2224480 και +30 210 2221821. Υπάρχει επιλογή έκδοσης ΠΙΣΤΩΤΙΚΟΥ ΓΙΑ ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΟΡΑ με δυνατότητα χρήσης εντός ενός (1) έτους στα καταστήματά μας και online το οποίο αφού εκδοθεί δεν ανταλλάσσεται με χρήματα.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε επιστροφή χρημάτων, συμπληρώνετε τα στοιχεία σας όπως αναγράφονται στη φόρμα επιστροφής και το ποσό θα φανεί στο λογαριασμό σας εντός 15 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του δέματος από την εταιρεία μας. Η επιστροφή χρημάτων γίνεται με τον ίδιο τρόπο που πραγματοποιήθηκε η πληρωμή με παρακράτηση αξίας 3€ (κόστος μεταφορικών επιστροφής). Τέλος, όταν η συναλλαγή πραγματοποιείται με άτοκες δόσεις μέσω πιστωτικής κάρτας, η επιστροφή του ποσού πραγματοποιείται σε ισόποσες δόσεις στην ίδια κάρτα.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την επιστροφή/αλλαγή είναι η χρήση της Γενικής Ταχυδρομικής ή Courier Center με χρέωση παραλήπτη.

Σε περίπτωση όπου ένας πελάτης αρνηθεί την παραλαβή των εμπορευμάτων περισσότερες από δύο (2) συνεχόμενες φορές και χωρίς αιτιολογία, για παραγγελίες που έχει διενεργήσει ο ίδιος στο ηλεκτρονικό κατάστημα, η εταιρεία Rococo διατηρεί το δικαίωμα μη αποστολής εκ νέου παραγγελίας εκτός της περίπτωσης προεξόφλησης της παραγγελίας.

ΠΡΟΣΟΧH: Εξαιρούνται  νομίμως (άρθρ. 4 ν. 2251/1994)  του δικαιώματος υπαναχωρήσεως  και επιστροφής χρημάτων τα προϊόντα που αγοράζονται μέσω  του e-shop  και φέρουν την εμφανή ένδειξη  “outlet”. Στην ως άνω περίπτωση πάντως,  παρέχεται στον αγοραστή η ευχέρεια αλλαγής του προϊόντος και αντικαταστάσεώς του  με προϊόν της αυτής κατηγορίας (“outlet”),  εφ’ όσον υφίσταται  διαθεσιμότητα  και τούτο είναι εφικτό. Επίσης σας ενημερώνουμε ότι δεν επιστρέφονται χρήματα από αγορά ή χρήση δωροκάρτας Rococo.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Μ. ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ Α.Β.Ε.Ε.
Παραδεισίων 25-27
ΤΚ 11147 Γαλάτσι
210 2224480

  • Εγγραφή

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Ήδη έχετε λογαριασμό;
Συνδεθείτε ή επαναφέρετε τον κωδικό σας