Τρόποι Πληρωμής

Α. Αντικαταβολή

Ισχύει για την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας μόνο εντός Ελλάδας και πληρώνετε τη στιγμή που θα παραλάβετε τη παραγγελία σας. Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με τις φορολογικές διατάξεις για την εξόφληση παραγγελίας άνω των 500€, δεν δύναστε να επιλέξετε την αντικαταβολή ως τρόπο πληρωμής διότι δεν επιτρέπεται η πληρωμή με μετρητά.

Σε περίπτωση που επιλέξετε ως τρόπο πληρωμής την αντικαταβολή επιβαρύνεστε με χρέωση 3,00€ (συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 24%).

Εξοφλείστε την παραγγελία σας με μετρητά ή με χρήση χρεωστικής/πιστωτικής κάρτας στον υπάλληλο της εταιρείας courier (όπου δύναται) ή τον υπάλληλο της Μ. ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ Α.Β.Ε.Ε. κατά την παράδοση της, στο χώρο σας.

Β. Πληρωμή με πιστωτική/χρεωστική κάρτα μέσω Alpha Bank

Με χρήση πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, Mastercard, Maestro, American Express, DinersDiscover. Η χρέωση της κάρτας πραγματοποιείται με την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας. Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Alpha e-Commerce" και η Μ. ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ Α.Β.Ε.Ε. δεν έχει γνώση των στοιχείων της κάρτας. Οι κάτοχοι καρτών υπόκεινται σε ελέγχους εγκυρότητας.

Είναι σημαντικό να αναφέρετε απαραιτήτως ένα τηλέφωνο επικοινωνίας και μια έγκυρη διεύθυνση e-mail.

Σε περίπτωση που η πιστωτική σας κάρτα δεν εγκριθεί από την τράπεζα σας, η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει την παραγγελία σας.

ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Οι αγορές σας με χρήση πιστωτικής κάρτας στο rococo.gr γίνονται ακόμη πιο εύκολες.

Στο rococo.gr σου προσφέρουμε τη δυνατότητα να πραγματοποιήσεις τις αγορές σου με έως 4 άτοκες δόσεις για αγορές άνω των 200€.

Η επιλογή των δόσεων ενεργοποιείται αφού επιλέξετε σαν τρόπο πληρωμής με κάρτα και στη συνέχεια επιλέγετε το πλήθος των δόσεων που επιθυμείτε.

Γ. Πληρωμή μέσω τραπεζικής κατάθεσης 

Εξοφλείστε την παραγγελία σας μέσω τραπεζικής κατάθεσης αναγράφοντας το όνομα το επώνυμο και τον αριθμό παραγγελίας σας σε μία από τις συνεργαζόμενες τράπεζες.

Δ. Πληρωμή μέσω PayPal

Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.rococo.gr συνεργάζεται με τo PayPal. Η πληρωμή με PayPal είναι μία απόλυτα ασφαλής μέθοδος πληρωμής για τους πελάτες μας. Η εταιρεία Μ. ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ Α.Β.Ε.Ε. δεν θα έχει ποτέ γνώση των πληροφοριών του λογαριασμού σας . Για την πληρωμή της παραγγελίας, σας ανακατευθύνει στην ιστοσελίδα του PayPal χωρίς να έρχεται σε επαφή σε καμία περίπτωση με τα στοιχεία και δεδομένα λογαριασμού σας. Στην περίπτωση που επιλέξετε να πληρώσετε μέσω PayPal θα πρέπει να είστε παρών κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας έχοντας μαζί σας την ταυτότητά σας. Σε αυτή την περίπτωση δεν επιτρέπεται η παραλαβή της παραγγελίας από τρίτο πρόσωπο. Κατά την πραγματοποίηση μιας παραγγελίας, η συμφωνία αγοράς πραγματοποιείται αφού ολοκληρωθεί η μεταφορά της πληρωμής σας.

Τρόποι Αποστολής

Οι αποστολές εντός Ελλάδος πραγματοποιούνται με τις εταιρείες Courier Center, Γενική Ταχυδρομική και BOX NOW χωρίς επιπλέον κόστος μεταφορικών.

Οι παραδόσεις με Courier Center και Γενική Ταχυδρομική διαφοροποιούνται αναλόγως την περιοχή παράδοσης ως εξής: 

  • Εντός Ν. Αττικής: 1-2 εργάσιμες ημέρες
  • Χερσαίοι προορισμοί: 1-2 εργάσιμες ημέρες
  • Νησιωτικοί προορισμοί: 1-3 εργάσιμες ημέρες
  • Δυσπρόσιτοι προορισμοί: 2-5 εργάσιμες ημέρες

BOX NOW (2.000+ σημεία πανελλαδικά)

  • Παράδοση την επόμενη ημέρα για Αττική και Ηπειρωτική Ελλάδα
  • Παράδοση εντός 48h για αποστολές προς Κρήτη

Clever Points (Courier Center)

Τα Clever Points είναι ένα δίκτυο σημείων, που αποτελείται από καταστήματα όπως mini market, ανθοπωλεία, πρατήρια καυσίμων, κάβες, φωτοτυπικά κέντρα κ.α. τα οποία λειτουργούν σε διευρυμένο ωράριο. Στα παραπάνω καταστήματα συμπεριλαμβάνονται κάποια εκ των οποίων λειτουργούν 24 ώρες το 24ωρο και δεν χρειάζεται να περιμένεις πότε ο courier θα έρθει στον χώρο σου για να παραδώσει την αποστολή σου. Η παραλαβή από το κοντινό σου Clever Point ορίζεται πατώντας το σύνδεσμο στο μήνυμα(sms/viber) που θα λάβεις με τον αριθμό αποστολής.

Άρνηση ή μη παραλαβή της παραγγελίας

Σε περίπτωση όπου ο παραλήπτης αρνηθεί την παραλαβή της παραγγελίας του περισσότερες από δύο(2) φορές χωρίς αιτιολογία ή ενημέρωση, για παραγγελίες που έχει διενεργήσει ο ίδιος στο ηλεκτρονικό κατάστημα ή τηλεφωνικά με αντικαταβολή, η εταιρεία Rococo διατηρεί το δικαίωμα μη αποστολή και ακύρωση χωρίς προειδοποίηση της νέας παραγγελίας εκτός της περίπτωσης προεξόφλησης αυτής. 


Οι παραγγελίες που ολοκληρώνονται τις ημέρες αργιών ή καλοκαιριού ενδέχεται να καθυστερήσουν.
* Ο χρόνος παράδοσης τον Αύγουστο υπολογίζεται σε 2-10 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία που έγινε η παραγγελία,
λόγω περιόδου.

* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στις παραγγελίες εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης δύνανται να προκύψουν έξτρα χρεώσεις από διαφορές στην ισοτιμία, εκτελωνισμούς, εισαγωγικούς δασμούς, περιορισμούς των προϊόντων και άλλες τοπικές απαιτήσεις για τις οποίες η εταιρεία μας δεν φέρει καμία ευθύνη.  

  • Εγγραφή

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Ήδη έχετε λογαριασμό;
Συνδεθείτε ή επαναφέρετε τον κωδικό σας