Τρόποι Πληρωμής

Α. Αντικαταβολή

Ισχύει για την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας, εντός Ελλάδας.

Εξοφλείστε την παραγγελία σας με μετρητά στον υπάλληλο της εταιρείας courier ή τον υπάλληλο της Μ. ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ Α.Β.Ε.Ε. κατά την παράδοση της, στο χώρο σας. Κατά την πραγματοποίηση μιας παραγγελίας, η συμφωνία αγοράς πραγματοποιείται αφού ολοκληρωθεί η πληρωμή σας.

Β. Πληρωμή με κάρτα ή με ηλεκτρονικό πορτοφόλι MasterPass μέσω Alpha Bank

Με χρήση πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, Mastercard, Maestro, American Express, DinersDiscover ή μέσω ηλεκτρονικού πορτοφολιού MasterPass. Η χρέωση της κάρτας πραγματοποιείται με την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας. Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας ή μέσω ηλεκτρονικού πορτοφολιού MasterPass διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Alpha e-Commerce" και η Μ. ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ Α.Β.Ε.Ε. δεν έχει γνώση των στοιχείων της κάρτας. Οι κάτοχοι καρτών υπόκεινται σε ελέγχους εγκυρότητας.

Είναι σημαντικό να αναφέρετε απαραιτήτως ένα τηλέφωνο επικοινωνίας και μια έγκυρη διεύθυνση e-mail.

Σε περίπτωση που η πιστωτική σας κάρτα δεν εγκριθεί από την τράπεζα σας, η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει την παραγγελία σας.

Γ. Πληρωμή μέσω PayPal

Ισχύει για την παραλαβή της παραγγελίας σε συγκεκριμένα καταστήματα του δικτύου Rococoή αποστολή της παραγγελίας στο χώρο σας, στην Ελλάδα και την Κύπρο.


Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.rococo.gr συνεργάζεται με τo PayPal.
Η πληρωμή με PayPal είναι μία απόλυτα ασφαλής μέθοδος πληρωμής για τους πελάτες μας. Η εταιρεία Μ. ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ Α.Β.Ε.Ε. δεν θα έχει ποτέ γνώση των πληροφοριών του λογαριασμού σας . Για την πληρωμή της παραγγελίας, σας ανακατευθύνει στην ιστοσελίδα του PayPal χωρίς να έρχεται σε επαφή σε καμία περίπτωση με τα στοιχεία και δεδομένα λογαριασμού σας. Στην περίπτωση που επιλέξετε να πληρώσετε μέσω PayPal θα πρέπει να είστε παρών κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας έχοντας μαζί σας την ταυτότητά σας. Σε αυτή την περίπτωση δεν επιτρέπεται η παραλαβή της παραγγελίας από τρίτο πρόσωπο. Κατά την πραγματοποίηση μιας παραγγελίας, η συμφωνία αγοράς πραγματοποιείται αφού ολοκληρωθεί η μεταφορά της πληρωμής σας.

Τρόποι Αποστολής

Με courier και πληρωμή με κάρτα, ηλεκτρονικό πορτοφόλι ή Paypal: 2-5 εργάσιμες ημέρες, χωρίς επιπλέον κόστος. 

Με courier και αντικαταβολή: 2-5 εργάσιμες ημέρες, χωρίς επιπλέον κόστος μεταφορικών και κόστος αντικαταβολής.

* Οι παραγγελίες που ολοκληρώνονται ημέρα Παρασκευή μετά τις 2μ.μ. ενδέχεται να καθυστερήσουν και να παραδοθούν το αργότερο Τετάρτη.
Οι παραγγελίες που ολοκληρώνονται τις ημέρες αργιών ή καλοκαιριού ενδέχεται να καθυστερήσουν.
Το προσδόκιμο παράδοσης υπολογίζεται σε 10 εργάσιμες λόγω καλοκαιριού από την ημερομηνία που εγινε η παραγγελια.

  • Register

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Ή Reset password