Ιδέες αποθήκευσης και οργάνωσης για τα ρούχα και τα παπούτσια στο σπίτι

person Posted By: Rococo list In: Προτάσεις On:

Σας αρέσει να είναι τα πάντα τακτοποιημένα και να μην επικρατεί ένα μικρό χάος από διασκορπισμένα ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ; Αν ναι, διαβάστε παρακάτω τρόπους που θα λύσουν το πρόβλημα!

Ιδέες αποθήκευσης και οργάνωσης για τα ρούχα και τα παπούτσια στο σπίτι

Σας αρέσει να είναι τα πάντα τακτοποιημένα και να μην επικρατεί ένα μικρό χάος από διασκορπισμένα ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ; Αν ναι, διαβάστε παρακάτω τρόπους που θα λύσουν το πρόβλημα!

Οι λύσεις είναι σίγουρα οι κρεμάστρες, οι ντουλάπες και τα κουτιά. Δείτε παρακάτω μερικές ιδέες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως χώροι αποθήκευσης.

Η όποια ακαταστασία επικρατεί οφείλετε τις περισσότερες φορές στο ότι δε γνωρίζουμε που να αποθηκεύσουμε τα ρούχα, τα παπούτσια και τα αξεσουάρ μας που συνεχώς αυξάνονται. Αν δεν επιθυμούμε να υπάρχει έστω και μια μικρή ακαταστασία στο δωμάτιο μας, μένει να ακολουθήσουμε τα παρακάτω βήματα.

#1 Ανοικτές Ντουλάπες (Open Concept)

To open concept αποτελεί μια μοντέρνα εκδοχή της ντουλάπας, όπου με την ιδιαίτερή κατασκευή που διαθέτει, μπορεί όποιος επιθυμεί να εκθέτει τα καλύτερα κομμάτια σε ρούχα και παπούτσια και να προσθέτουν έτσι μια νέα και πρωτότυπη σύνθεση στο δωμάτιο. Επιλέξτε το μέγεθος που ταιριάζει με το κάθε δωμάτιο και χαρίστε μία πιο μοντέρνα όψη στο χώρο, ανάλογα με το περιβάλλον.

#2 Κουτιά Αποθήκευσης

Ένας αρκετά διαδεδομένος τρόπος αποθήκευσης είναι τα κουτιά αποθήκευσης. Υφασμάτινα ή πλαστικά, σε πολλές διαστάσεις διαθέτουν βολικό μέγεθος και ύψος και μπορούν να τοποθετηθούν εύκολα σε ντουλάπες, κάτω από κρεβάτια, στο υπόγειο ή ακόμα και στο πατάρι. Το κόστος του μικρό, ενώ αποτελούν έναν υπέροχο τρόπο αποθήκευσης που προστατεύει ικανοποιητικά από σκόνες και βρωμιές. Φυσικά καλή επιλογή είναι τα πλαστικά κουτιά να διαθέτουν καπάκι και ρόδες.

#3 Κρεμάστρες Συρταριέρες

Το σύνηθες είναι οι κρεμαστές συρταριέρες να τοποθετούνται μέσα σε ντουλάπες. Φυσικά μπορούν να τοποθετηθούν και σε άλλα σημεία όπως για παράδειγμα πάνω σε κουρτινόξυλα ή σε κρεμάστρες. Αποτελούν μία πρακτική λύση για όλα τα ενδύματα, τα παπούτσια, τα εσώρουχα κ.α. καθώς διαθέτουν καλό μέγεθος και είναι από τους πιο ιδιαίτερους και εμφανίσιμους τρόπους αποθήκευσης.

#4 Σακούλες Αποθήκευσης

Εξαιρετικά πρακτικές και εύκολες στη μεταχείρισή του είναι οι σακούλες αποθήκευσης και για το λόγο αυτό προτιμώνται ιδιαιτέρως καθώς χωράνε παντού. Θα βρείτε πολλά μεγέθη στην αγορά και σημαντικό είναι ότι και αυτές όπως και τα κουτιά αποθήκευσης προστατεύουν σε πολύ μεγάλο βαθμό τα ενδύματα ή ό,τι άλλο έχουμε επιλέξει να αποθηκεύσουμε από τις βρωμιές και τη σκόνη.

 

Το σημαντικό είναι ότι οι παραπάνω τρόποι αποθήκευσης ρούχων, παπουτσιών και αξεσουάρ είναι ιδιαίτερα πρακτικοί και αν χρησιμοποιηθούν βοηθούν κάθε νοικοκυριό να οργανώσει την ακαταστασία που δημιουργείται από τις στοίβες ρούχων που μπορεί να μαζεύονται. Οι τρόποι αυτοί αποτελούν ιδανική λύση ειδικά για τα εποχιακά ρούχα που πρέπει να μαζέψουμε όσο και για τα ρούχα που δε χωράνε πλέον στη ντουλάπα μας. Ένα είναι σίγουρο, οι προτάσεις μας αποτελούν πρακτικές λύσεις για αποθήκευση και βοηθούν το κάθε νοικοκυριό να δώσει μόνιμη λύση στο πρόβλημα αυτό!

 

Διάβασε επίσης πώς να καθαρίσω λεκέδες

Related by Tags

Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος
  • Εγγραφή

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Ήδη έχετε λογαριασμό;
Συνδεθείτε ή επαναφέρετε τον κωδικό σας