Τρόποι Πληρωμής

Α. ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Ισχύει για την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας, εντός Ελλάδας.

Εξοφλείστε την παραγγελία σας με μετρητά στον υπάλληλο της εταιρείας courier ή τον υπάλληλο της Μ. ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ Α.Β.Ε.Ε. κατά την παράδοση της, στο χώρο σας. Κατά την πραγματοποίηση μιας παραγγελίας, η συμφωνία αγοράς πραγματοποιείται αφού ολοκληρωθεί η πληρωμή σας.

B. Πληρωμή μέσω PayPal

Ισχύει για την παραλαβή της παραγγελίας σε συγκεκριμένα καταστήματα του δικτύου Rococoή αποστολή της παραγγελίας στο χώρο σας, στην Ελλάδα και την Κύπρο.


Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.rococo.gr συνεργάζεται με τo PayPal.
Η πληρωμή με PayPal είναι μία απόλυτα ασφαλής μέθοδος πληρωμής για τους πελάτες μας. Η εταιρεία Μ. ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ Α.Β.Ε.Ε. δεν θα έχει ποτέ γνώση των πληροφοριών του λογαριασμού σας . Για την πληρωμή της παραγγελίας, σας ανακατευθύνει στην ιστοσελίδα του PayPal χωρίς να έρχεται σε επαφή σε καμία περίπτωση με τα στοιχεία και δεδομένα λογαριασμού σας. Στην περίπτωση που επιλέξετε να πληρώσετε μέσω PayPal θα πρέπει να είστε παρών κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας έχοντας μαζί σας την ταυτότητά σας. Σε αυτή την περίπτωση δεν επιτρέπεται η παραλαβή της παραγγελίας από τρίτο πρόσωπο. Κατά την πραγματοποίηση μιας παραγγελίας, η συμφωνία αγοράς πραγματοποιείται αφού ολοκληρωθεί η μεταφορά της πληρωμής σας.


Πίσω στην κορυφή