Πολιτική επιστροφών

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, χωρίς να υποχρεούστε να μας ανακοινώσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας 15 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβετε τα προϊόντα. Επιστροφές γίνονται δεκτές εφόσον το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί, βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία και συνοδεύεται από το καρτελάκι της κατασκευάστριας εταιρείας, όπως επίσης με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο.

Το δέμα θα πρέπει να συσκευαστεί για να μην δημιουργηθούν φθορές, κατά την μεταφορά, στο προϊόν ή την συσκευασία. Δεν γίνονται δεκτές επιστροφές για εσώρουχα και μαγιώ (σλιπ) για λόγους υγιεινής. Σε περιπτώσεις «ειδικών τυπωμάτων σε κάποιο είδος» δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί αλλαγή ή επιστροφή Σε περίπτωση επιστροφής θα πρέπει να αποστέλλεται e-mail στην δ/νση shop@rococo.gr στο οποίο θα αναφέρεται οπωσδήποτε ο κωδικός παραγγελίας είτε να προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία με το 2102224480 Δευτέρα – Παρασκευή 08:00 – 16:00. Τα προς επιστροφή εμπορεύματα θα πρέπει να αποστέλλονται στην έδρα της ROCOCO Παραδεισίων 25-27, 11147 Γαλάτσι, Ελλάδα.

Για την αποφυγή δικής σας ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας, την κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, λάθος είδος κλπ). Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων και αναλόγως αφενός με τον τρόπο που επιλέξατε να πληρώσετε την παραγγελία σας και αφετέρου τον τρόπο που θα πραγματοποιηθεί η επιστροφή τους, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 7-10 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής και ελέγχου του προϊόντος. Εφόσον η αγορά έχει γίνει μέσω Paypal θα γίνει με τον ίδιο τρόπο και η επιστροφή χρημάτων.

Εάν η αγορά έχει γίνει με αντικαταβολή ή με κάρτα τα χρήματα θα επιστρέφονται μέσω τραπέζης. (όλα τα απαραίτητα στοιχεία καλείστε να τα συμπληρώσετε στο ειδικό Έντυπο Οδηγιών Επιστροφής που εσωκλείεται στην συσκευασία). Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων επιστρέφεται το χρηματικό ποσό που αφορά την αξία του εμπορεύματος και όχι πιθανά έξοδα μεταφοράς , αντικαταβολής ή τραπεζικών εξόδων.

Κάθε επιστροφή γίνεται μέσω courier καλώντας την Γενική Ταχυδρομική στο 210 4851100 και αποστολή προς:

Μ. ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ Α.Β.Ε.Ε.
Παραδεισίων 25-27
ΤΚ 11147
210 2224480

Αξιώσεις – Διαμαρτυρίες Για οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει κατά την διάρκεια της συναλλαγής σας με τη Rococo, για την άμεση διευθέτηση του, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε είτε μέσω e-mail στο shop@rococo.gr είτε τηλεφωνικά στο 2102224480.

Πίσω στην κορυφή